Nybyggeri af villaer og fritidshuse

Drømmer du om at bygge et hus, hvor du selv har indflydelse på husets indretning og opdeling fra start af? Så kan nybyggeri være den perfekte løsning.

Hos Murerfirma.dk har vi mere end 30 års erfaring med nybyggeri, og vi kan både bygge villaer, fritidshuse m.m., og du kan vælge mellem forskellige hustyper. Vi tilbyder nybyg for private og erhverv på Frederiksberg, Amager og i København samt i hele Nordsjælland.

Vi bygger helt fra bunden og tilbyder gerne totalløsninger lige fra projektering til færdigopførelse, og vi påtager os opgaver i både total- og fagentreprise.

Derfor skal du vælge os til dit nye byggeri

Med over 30 års erfaring rækker vi vidt. Vi har en fast stab af dygtige medarbejdere, som har været hos os i mange år, og vi har gennem årerne opbygget et stabilt og dygtigt netværk af samarbejdspartnere.

Vi holder os hele tiden opdateret inden for vores felt og er altid obs. på nyheder i branchen.

På denne måde får du godt håndværk efter nyere standarder, hvis du vælger os som din murer eller entreprenør til dit nybyggeri.

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvor mange kvadratmeter der skal bygges, og om der er tale om et helt nyt hus eller et fritidshus. Derudover er der også mange individuelle valg, der skal træffes, og disse påvirker alle sammen prisen. 


Går du med tanker om et nyt projekt, eller har du brug for ideer og inspiration til dit nybyggeri, så send os en mail på mail@sdo.dk eller giv os et kald på telefon 20 46 06 60

Vi udarbejder også gerne en pris på dit nye hus.

Få professionel byggerådgivning

Kvalitet er nøgleordet. Uanset om det er en mindre opgave eller et større byggeprojekt,
​sørger vi for kvalitet ned i den mindste detalje.

Firmaoplysninger

Murerfirma.dk

Murer- og aut. kloakmester-firma siden 1986.

CVR: 17877135

Kontakt os

Tlf. ​20 46 06 60

​E-mail: mail@sdo.dk