Renovering af badeværelse eller køkken

Drømmer du om et nyt badeværelse? Vores dygtige murere klarer alle former for renovering, så trænger dit køkken eller badeværelse til en kærlig hånd, er vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – og vi udfører naturligvis også arbejdet for dig, når vi er blevet enige om, hvad der skal ske.

Vi tilbyder blandt andet renovering af badeværelse og køkken til attraktive priser for private og erhverv på Frederiksberg, Amager og i hele København samt i Nordsjælland.

Ombygning og renovering af badeværelse

I badeværelset er mulighederne mange. Dette er et af de mest personlige rum i din bolig, og vi hjælper med inspiration til et kreativt valg af fliser samt en funktionel indretning.

Vi har igennem årene foretaget renovering og ombygning af badeværelse samt etablering af et helt nyt badeværelse for rigtig mange kunder, hvilket er din tryghed, når ideer skal blive til virkelighed. Vi sikrer en korrekt udførelse af selv svære detaljer i processen.

Renovering af køkkenet

Vi renoverer køkkener efter kundens ønske. Det er et rum, der stiller høje krav til indretning og funktionalitet.

Hos Murerfirma.dk lægger vi stor vægt på kvaliteten i det arbejde, vi udfører. Hvis du vælger os som samarbejdspartner, kan vi skabe et køkken, du bliver tilfreds med.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt bad afhænger blandt andet af, om der er tale om etablering af et helt nyt badeværelse, om det nuværende badeværelse skal udvides, eller om der er tale om en badeværelsesrenovering. Valg af materialer har naturligvis også en indflydelse på prisen – ønsker du fx en billig eller en mere eksklusiv løsning?​

Kunne du tænke dig en konkret pris på dit projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 46 06 60 eller e-mail mail@sdo.dk, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Vi glæder os til at høre mere om netop dit projekt!​

Få professionel byggerådgivning

Kvalitet er nøgleordet. Uanset om det er en mindre opgave eller et større byggeprojekt,
​sørger vi for kvalitet ned i den mindste detalje.

Firmaoplysninger

Murerfirma.dk

Murer- og aut. kloakmester-firma siden 1986.

CVR: 17877135

Kontakt os

Tlf. ​20 46 06 60

​E-mail: mail@sdo.dk