Tagrenovering og lægning af nyt tag​

​Vi har 30 års erfaring inden for nybyggeri og tilbygning, hvor vi ofte også lægger nyt tag. Derfor har vi oparbejdet os rigtig bred erfaring og ekspertise inden for både montering af nye tag samt tagrenovering. Vi arbejder blandt andet for private og erhvervskunder i København K, Amager og på Frederiksberg samt i Nordsjælland.

Vælger du at få lagt et nyt tag på huset, kan det hæve husets værdi, ligesom det samtidig også giver et flottere look på huset. Vi tilbyder blandt andet følgende tagarbejde:

  • Nyt tegltag
  • Nyt eternittag
  • Nyt decratag
  • Tagreparation.

Derfor bør du lade os varetage din tagrenovering

Vi tager altid udgangspunkt i energirigtige løsninger med den rette form for isolering. Derudover er det meget vigtigt for os, at vi har en god og tæt dialog med kunden, så vi derved opnår det bedste resultat og den største tilfredshed hos kunden.​

​Vores virksomhed er et oprindeligt et jysk firma, og på trods af at vi for nyligt flyttede til København, så har vi bevaret vores gode jyske traditioner og værdier. Hos os er en aftale en aftale; din tagrenovering er færdig til den aftale tid og ikke mindst også til den aftalte pris.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser afhænger blandt andet af, hvor stort et tag der er tale om, og hvilket tagmateriale du vælger.

Vi står altid klar med professionel rådgivning og sparring, så du har de bedste forudsætninger for at træffe den rette beslutning omkring dit nye tag.

Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller en tagrenovering, skal du bare kontakte os på telefon 20 46 06 60 eller e-mail mail@sdo.dk.

​​

Få professionel byggerådgivning

Kvalitet er nøgleordet. Uanset om det er en mindre opgave eller et større byggeprojekt,
​sørger vi for kvalitet ned i den mindste detalje.

Firmaoplysninger

Murerfirma.dk

Murer- og aut. kloakmester-firma siden 1986.

CVR: 17877135

Kontakt os

Tlf. ​20 46 06 60

​E-mail: mail@sdo.dk