Udvid din bolig med en tilbygning

Har du brug for mere plads, en ændring af din nuværende bolig, eller synes du bare, det er ved at være tiden for, at der skal ske noget nyt? Så kan en tilbygning eller en ombygning af hus være løsningen. 

Hos Murerfirma.dk opfører vi alle former for tilbygninger lige fra mindre karnapper til større længer, og vi kører blandt andet ud til kunder på Frederiksberg, Amager og i hele København samt i Nordsjælland.

Vi sørger også for at flytte en væg eller mure en ny op, hvis det er det, du ønsker. Se mere under ombygning.

Vi arbejder både for private og erhverv

Hvad end det er i privat- eller arbejdsmæssigt regi, har vi mange tilbagevendende kunder, hvilket vi er glade for og stolte af. Desuden udfører vi jævnligt opgaver i offentligt øjemed.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser varierer meget alt afhængigt af, hvor stor en tilbygning der er tale om, og hvilken form for tilbygning du ønsker. Det er eksempelvis stor prisforskel på, om du skal have bygget et ekstra værelse, eller om der skal bygges et nyt badeværelse i tilbygningen. Ønsker du en konkret pris på din nye tilbygning, hører vi meget gerne fra dig.

Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at rådgive og vejlede i alle tilfælde, når det kommer til tilbygninger. Så send os en e-mail på mail@sdo.dk eller ring til os på telefon 20 46 06 60. Vi kigger gerne forbi hos jer for et uforpligtende tilbud – enten efter tegninger eller i samarbejde med jer.

Få professionel byggerådgivning

Kvalitet er nøgleordet. Uanset om det er en mindre opgave eller et større byggeprojekt,
​sørger vi for kvalitet ned i den mindste detalje.

Firmaoplysninger

Murerfirma.dk

Murer- og aut. kloakmester-firma siden 1986.

CVR: 17877135

Kontakt os

Tlf. ​20 46 06 60

​E-mail: mail@sdo.dk